Om oss på Solkraft i Viby

Om oss på Solkraft i Viby

Företaget bildades av Per Halldin och allt började efter att en egen privat installation av solfångare gjordes 2006. -"Vänner och bekanta visade stort intresse för detta och jag hjälpte till med några installationer. När bekantas bekanta hörde av sig bildades det ursprungliga företaget, Solfångaren i Viby, och blev en lite större hobbyverksamhet som verkade på kvällar och helger, vid sidan av en vanlig anställning."
Verksamheten växte sakta men säkert och kom att glida över till att bara handla om solel, eller solkraft som är den riktiga benämningen.
Den lilla enskilda verksamheten ombildades till aktiebolag år 2015 och sedan dess har ensamföretaget kommit att sysselsätta ungefär 15 personer.

Våra ambitioner

Som en liten aktör på en marknad som exploderat har det varit jätteviktigt för oss att ännu starkare hålla fast vid våra värdegrunder som till alla delar handlar om att alltid tänka och leverera kvalitet. Och kvaliteten ska genomsyra hela processen från första kontakt till arbetsmiljö under levereransen, givetvis leveransen i form av funktion och den eventuella supporten därefter.
Vi är företaget som kommer att göra vårt bästa för att leverera så snabbt och bra som möjligt. Och vi är jättenoga med att inte "nasa" något, men att föreslå det som är bäst för kunden. Alltså på riktigt.
Sedan år 2006 när vår egen solvärmeanläggning byggdes har vi byggt upp en gedigen kunskap inom ämnet solenergi.

Kontaktuppgifter

Telefon
019 - 14 30 00
E-post
info@solkraft.info
2024
© Solkraft i Viby AB.
Skapad i samarbete med
Digitalpartner